Dejte telefon do vaničky a přikryjte tvrzeným sklem

Hledáte jednoduché, levné a velmi praktické řešení zabezpečení telefonu před hrubším zacházením? Pak by vám mohl vyhovovat zaběhnutý typ pouzder, který je na trhu velmi rozšířený – silikonové vaničky. Ve skutečnosti se nejedná o silikon, ale termoplastický polyuretan (TPU), ovšem podstatné je, že je velmi pevný a zároveň natolik ohebný, že se přizpůsobí tvaru telefonu tak, že na něm pevně drží a bezpečně jej chrání. Bohužel ovšem jen z boku a zezadu, takže je vhodné přikoupit k tomuto obalu ještě tvrzené přední sklo na dotykový displej. Hlavní výhodou vaniček s tvrzeným sklem je jejich rozumná cena a základní zabezpečení mobilu, které při běžném zacházení postačí. Ocení je hlavně ti, co velmi často drží mobil v ruce a neustále s ním pracují.

žena s mobilem

Vanička jako součást flipového pouzdra

Dalším oblíbeným ochranným prvkem je tzv. flip. Je to pouzdro, vytvořené do podoby kapesního diáře či malé knížečky s otevíracími předními deskami a s trochou nadsázky lze říci, že jde o umělecké dílo. Telefon ukrytý ve vaničce z TPU a uzavřený ve flipovém obalu na mobil Samsung vypadá jako šperk, s nímž můžete upoutat pozornost při mnoha příležitostech, brát jej s sebou na různé oslavy a společenské akce, ostudu vám neudělá ani na svatbě nebo při pracovním pohovoru.

mobil v ruce

Flip je zhotoven z eko-kůže, což je opět stoprocentní polyuretan, tentokrát v trochu odlišné podobě, připomínající vzhled skutečné kůže. Eko-kůže je rovněž dobře prodyšná a velmi příjemná na dotek a lze ji vyrábět v nekonečném množství barevných variací a s různými motivy. Využijte tedy barev ve svůj prospěch a vybírejte podle vkusu tak, aby vás výrobek oslovil, případně doplnil váš oděvní styl.

Flipová pouzdra jsou rovněž velmi levná, a tak není problém pořídit pouzder k jednomu telefonu více a střídat je podle okolností, nálady, barvy oblečení a nadcházející situace.