Koupeme se rádi. Tedy až na nějaké ty nečistotné pochybné existence, případně na ty, kdo se právě ocitli někde u hlubší vody a neumí plavat. Protože takové koupání osvěží za letních veder, pobaví a konec konců i umyje.
sedět u bazénu

Ovšem čas od času se stane, že se nechce koupat ani ten, kdo se utonutí nebojí a je čistotný. Totiž právě proto, že je čistotný. Když takový narazí na vodu, na kterou se v žádném případě nedá aplikovat dětská básnička z našeho mládí, zejména její konec „strašila ho Marie / že ho voda umyje“, zařadí automaticky pomyslnou zpátečku. Protože se přece nebude mýt, aby se ještě více ušpinil, případně aby v té vodě ještě něco chytil. Čímž rozhodně není míněna nějaká ryba.
Je to prosté. Voda totiž může být průzračná, blankytná, azurová, křišťálová, prostě čisťounká, ale také taková být nemusí. Záleží na okolnostech. A třeba i na majiteli zahradního bazénu, ve kterém se tato nachází.
Protože jsou lidé, kteří ve svém zahradním bazénu používají
obyčejnou nebo solární plachtu
filtraci
bazénový vysavač
a různou bazénovou chemii
koupání v brýlích

Tací mívají bazén vesměs radost pohledět a ještě větší radost se v něm smočit.
Ovšem jsou i takoví, kteří o oněch výdobytcích nemají ani potuchy, případně na nic nedbají, a u těch pak bývá koupání spíše za trest než za odměnu.
Samozřejmě je věcí každého z vás, jak se o svůj bazén stará, ale přesto lze vřele doporučit patřit raději k těm prvně zmíněným. Nechcete-li být pro ostudu, .
Když si chcete opravdu dopřát příjemné koupání, měli byste si vodu náležitě upravovat, aby byla kvalitní. Tedy třeba používat i mořskou sůl do bazénu. Díky této lze totiž dosáhnout i vynikající čistoty, i celkové nezávadnosti vody.
Stačí si pořídit kvalitní mořskou sůl a jednotku, jež ji dokáže vpravit do vodya tak změnit její chemické složení, a je to. Rázem je uspokojen i ten, kdo je třeba na klasickou bazénovou chemii alergický. Nebo kdo chce prostě jenom nějakou tu změnu k lepšímu.
Vše potřebné si lze jednoduše zakoupit na internetu a už se můžete jít bez jakýchkoliv obav a bez odporu koupat. A to vám udělá dobře.
Nejste-li pochopitelně nějaké pochybné existence štítící se vody a obávající se, že vás voda umyje.